top of page

OBRES NOVES EN VENDA

Edifici Augusta - Sarrià St. Gervasi

Últims pisos de la promoció en el prestigiós districte de Sarrià, un dels barris amb més personalitat de Barcelona. Sarrià combina a la perfecció tradició i modernitat; aquí trobem la tranquil·litat d'un barri residencial juntament amb una àmplia oferta d'oci i serveis que fan d'aquesta una localització ideal per a tota la família.

Edifici París - Eixample

Nova promoció en el cor de l'Eixample de Barcelona. Situada en un enclavament ideal amb una ubicació excepcional, molt pròxima a carrers tan emblemàtics com el Passeig de Gràcia, la Rambla Catalunya i l'Avinguda Diagonal. L'edifici de nova construcció manté la seva façana original, rehabilitada seguint els criteris de conservació dictats pel patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Pg. Maragall - Horta Guinardó

Nova promoció en el cor del districte Horta-*Guinardó de Barcelona. Una ubicació excepcional, en un dels eixos comercials més importants de la ciutat i que convida a endinsar-se entre jardins, miradors i les antigues masies que recorden el seu passat agrícola.

La Sagrera - St. Andreu

Nova promoció en el cor del barri barceloní de La Sagrera. Zona immersa en un profund procés transformador però mantenint viu el seu patrimoni industrial, reconvertit en espais culturals i d'oci. Es tracta d'un barri molt familiar, allunyat de la bullícia de la ciutat i amb tots els equipaments, infraestructures i serveis.

Plaça Catalana - Horta Guinardó

Nova Promoció a pocs passos del Parc de Guinardó, un dels principals espais verds de la ciutat. Gaudeix de tots els serveis que puguis necessitar, en un barri tranquil però amb excel·lents comunicacions tant en transport públic com privat.

Carrer Gomis - Gràcia

Nova promoció en el districte de Gràcia, als peus de Collserola. El barri de Vallcarca i els Penitents és una zona tranquil·la, envoltada d'innombrables jardins i zones verdes ideals per a desconnectar. Molt prop del viaducte de Vallcarca i del Park Güell, un dels principals emblemes del modernisme català.

Marenostrum - Badalona

Residencial Marenostrum gaudeix d'una ubicació excepcional, amb accessos directes a les millors platges de la zona. Aquesta promoció està perfectament comunicada amb Barcelona i amb l'Aeroport del Prat, a només 30 minuts amb cotxe, i molt prop del centre de Badalona, amb tots els serveis essencials, esportius i culturals.

Edifici Barcelona

Nova promoció a Barberà del Vallès. Gràcies a la seva cèntrica i estratègica localització, trobaràs tots els serveis que puguis necessitar. Compta amb totes les infraestructures i comunicacions, amb el centre comercial Baricentre a menys de 5 minuts amb cotxe, diverses línies d'autobusos i accés directe a l'AP-7 o la carretera nacional N-150.

Res. El Lledoner - Granollers

PROJECT HOUSE presenta la segona fase de Residencial el Lledoner, en la zona nord de Granollers. Una àrea de traçat urbà modern, amb amplis espais verds, que brinda la màxima tranquil·litat sense renunciar a les comoditats que ofereix una capital comarcal. A pocs passos del parc del mateix nom, lloc ideal per a passejar en família.

Residencial Montgat

Immillorable situació, perfecta per a aquells que desitgen viure en una zona tranquil·la i residencial, però amb tots els serveis disponibles, al costat del Col·legi Internacional Hamelin, de l'estació de tren, de les platges, de Parcs Naturals, i a 15 minuts de la ciutat de Barcelona, i dels accessos a l'autopista.Els metres i preus varien segons la tipologia de la casa.

Resid. La Bòbila - L'Hospitalet de Llobregat

PROJECT HOUSE presenta Residencial LA BÒBILA, a l'Hospitalet de Llobregat, molt a prop de tots els serveis (metro, bus, etc...) i a tan sols 5 min. de Barcelona. Viure molt a prop del Spotify Camp nou ara es posible.

bottom of page